Tijd voor Leven

Over mij

Meer focus met een VA

Als ondernemer is het een uitdaging om te kunnen focussen op één ding tegelijk en ook nog voldoende tijd over te houden. Ondernemers met goede assistenten zijn meer gefocust, efficiënter en hebben meer tijd en ruimte om na te denken over oplossingen en de algehele situatie te schetsen. Als alles goed gaat, verdient het hebben van een assistent meer dan geen assistent. Dat leert niet alleen de ervaring maar ook verschillende onderzoeken wijzen uit dat focussen op de juiste dingen essentieel is voor succes. Daarom ben ik van mening dat als ondernemers en assistenten samenwerken, dit zowel het zakelijke als het privéleven ten goede komt.

planner
professional organizer ilona duivenvoorden
planner krijt

Waarom een VA en voor wie?

  • Het levert meer inkomsten op
  • Het levert meer vrije tijd op
  • Het geeft nieuwe inzichten
  • Het geeft meer werkplezier
  • Voor iedere ondernemer die het structureel te druk heeft
  • Voor iedere ondernemer die een hekel heeft aan administratie en andere randzaken
  • Voor iedere ondernemer die gewoon weer wil ondernemen
professional organizer ilona duivenvoorden

Mijn 'Tijd voor Leven'

In mijn vrije tijd wandel ik veel met onze hond en ben ik vaak langs de lijn bij mijn kinderen te vinden. Verder vind ik het heerlijk om te lezen, het liefst onder het genot van een lekkere Latte Macchiato (en dan bij voorkeur die van George Clooney..) en een stukje pure chocolade.

Reizen heeft me nooit echt bijzonder getrokken. Tót de stedentrip naar Barcelona die we in 2017 maakten. Sindsdien heb ik de smaak toch wel te pakken en heb ik het idee gevat om iedere hoofdstad in Europa te willen bezoeken. Een ambitieus plan vindt manlief, maar ach, een mens moet toch iets te dromen hebben?

Bent u ook klaar voor de stap naar ‘Tijd voor Leven’?
Neem dan contact met me op, dan plannen we een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek en bespreken we wat ik voor u kan betekenen.