Tijd voor Leven

Over mij

Zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je niet meer waar je beginnen moet met ruimen? Is je (gezins) planning een chaos, of zelfs helemaal niet meer aanwezig?

professional organizer ilona duivenvoorden
professional organizer ilona duivenvoorden

Ik weet hoe je je voelt

Een jaar of 7 geleden was het bij mij niet anders. Met 2 opgroeiende kinderen, waarvan er 1 topsport beoefende, een baan en een gezinsleven was ik helemaal de weg kwijt. 
Ik leefde volledig in dienst van anderen en het was wachten op die befaamde burn-out. En die kwam…
Door de structuur terug te vinden is het gelukkig weer helemaal goed gekomen en is de rust bij mij wedergekeerd.

Wel heeft Me dit aan het denken gezet..

Want, met mij natuurlijk nog veel meer mensen die het even helemaal niet meer zien zitten en het complete overzicht kwijt zijn.  Die niet meer weten hoe ze de rommel kunnen wegwerken en waarbij de structuur ver te zoeken is. Hoe fijn zou het zijn als ik die mensen kan helpen de rust en orde weer terug te vinden? Als ik hun weer kan helpen aan ‘Tijd voor Leven’?

Vandaar dat ik de ik de opleiding Professional Organizing bij Ilona Visker Groeicoaching ben gaan doen.
Want mensen helpen, dát is wat ik leuk vind!

We pakken dit Samen aan

Ik ben niet de strenge “juf” die jou eens even precies komt vertellen hoe het moet. In tegendeel. We pakken dit SAMEN aan, waarbij ik jouw steun in de rug ben. Door goed te luisteren naar jouw verhaal en het stellen van de juiste vragen komen we gezamenlijk tot een plan van aanpak, waarmee we stap voor stap aan de slag gaan. 

In jouw tempo en op de manier die het beste bij jou past werken we toe naar jouw doel. Ik laat OMA (Oordeel-Mening-Advies) thuis, ben heel geduldig, maar zorg er wel voor dat we niet van het plan afwijken. Want tenslotte werken we toe naar de rust en structuur waar je zo naar op zoek bent, meer ‘Tijd voor Leven’.

planner
professional organizer ilona duivenvoorden
planner krijt
professional organizer ilona duivenvoorden

Mijn 'Tijd voor Leven'

Mijn ‘Tijd voor leven’ heb ik gelukkig weer teruggevonden.
In mijn vrije tijd wandel ik veel met onze hond en ben ik vaak langs de lijn bij mijn kinderen te vinden. Verder vind ik het heerlijk om te lezen, het liefst onder het genot van een lekkere Latte Macchiato (en dan bij voorkeur die van George Clooney..) en een stukje pure chocolade.

Reizen heeft me nooit echt bijzonder getrokken. Tót de stedentrip naar Barcelona die we in 2017 maakten. Sindsdien heb ik de smaak toch wel te pakken en heb ik het idee gevat om iedere hoofdstad in Europa te willen bezoeken. Een ambitieus plan vindt manlief, maar ach, een mens moet toch iets te dromen hebben?

Ben jij ook klaar voor de stap naar ‘Tijd voor Leven’?
Neem dan contact met me op, dan plannen we een geheel vrijblijvende intake en bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.